czwartek, 18 marca 2010

CATERING

Nasza restauracja dysponuje profesjonalnym sprzętem, który pozwala nam na obsługę imprezy w siedzibie firmy, domu czy ogrodzie. Menu i wycenę przygotowujemy indywidualnie, wg potrzeb Gości.

CATERING ZIMNE ZAKĄSKI
Kanapki dekoracyjne (z łososiem, salami, serem i szynką) szt
Kanapki dekoracyjne (wegetariańskie) szt
Koreczki różne szt
Kurczak w maladze w galarecie 50/150 g
Schab po farmersku w galarecie (nadziewany mięsem i pieczarkami) 50/150 g
Indyk z brzoskwinią w galarecie 50/150 g
Galaretki z szynką 80 g/szt
Szparagi w szynce w galarecie 50/150 g
Szynka po rusku w galarecie 50/150 g
Jajko w szynce w galarecie 40/140 g
Pstrąg w galarecie 50/150 g
Sandacz w galarecie 50/150 g
Łosoś w galarecie 50/150 g
Sakiewki z łososia wędzonego (łosoś wędzony z farszem: ogórek, pieczarka konserwowa, cebula i majonez) 90 g
Róże z łososia z miodem 50 g
Ryba po grecku 50/150 g
Ryba po japońsku 50/150 g
Tatar z łososia 50 g
Tatar wołowy 50 g
Deska wędlin 100 g
Deska serów 100 g
Karkówka pieczona ze śliwką 80 g
Schab pieczony z cebulką 80 g
Rolada wieprzowa z grzybami (schab, pieczarka, podgrzybek) 80 g
Roladki drobiowe z papryką 80 g
Polędwica wołowa nadziewana fromagem chrzanowym 80 g
Sałatka grecka 150 g
Sałatka z kurczakiem grillowanym 150 g
Sałatka śledziowa 150 g
Sałatka drobiowa z pomidorami(filet z kurczaka, pieczarka, pomidor, cebula i majonez) 150 g
Sos 1000 wysp 50 g
Sos tzatziki 50 g
Sos tatarski 50 g
Sos szczypiorkowy 50 g
Sos chrzanowy 50 g
Pieczywo 100 g
Smalec domowy 50 g
Masło 20 g
Marynaty mix 100 g
Ogórek kiszony 50 g


DANIA CIEPŁE

Rosół z makaronem 250 g
Barszcz z pasztecikiem 250 g
Barszcz czerwony czysty 250 g
Pasztecik 1 szt
Krem ze szparagów 250 g
Krem z pieczarek 250 g
Krem grzybowy 250 g
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 250 g
Zupa serowa 250 g
Flaki 250 g
Gulaszowa z papryką 250 g
Strogonoff z polędwicy wołowej 240 g
Strogonoff z drobiu 240 g
Pierś z kaczki z warzywami 200 g
Roladki z indyka z pieczarkami 160/240 g
Roladki drobiowe z papryką 160/240 g
Zrazy wołowe zawijane 160/240 g
Sakiewki z polędwicy wieprzowej (polędwica wieprzowa z farszem: podgrzybek i cebula) 160/240 g
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkami 120/100 g
Karkówka pieczona ze śliwką 140/200 g
Pstrąg w migdałach 200 g
Filet z łososia w warzywach 220 g
Sandacz w sosie kurkowym 150/100 g
Pierogi domowe z kapustą i grzybami 225 g
Pierogi domowe z mięsem 225 g
Kotlet de volaille 130 g
Antrykot z kurczaka 140 g
Cordon Blue (schab, ser żółty, masło) 160 g
Rogal schabowy (szynka konserwowa, jajko, pieczarki) 160 g
Kotlet po szwajcarsku (schab zapiekany z serem, szynką i pieczarkami) 160 g
Pani Walewska (polędwica wołowa w boczku) 200 g
Golonka po bawarsku 300 g/szt
Kluski lane 150 g
Kluski śląskie 200 g
Ziemniaki opiekane 200 g
Ziemniaki z wody 200 g
Krokiety szyszki 150 g
Frytki 150 g
Ryż czerwony 200 g
Kasza gryczana 200 g
SURÓWKI Bukiet surówek 150 g
Surówka z marchwi 100 g
Surówka z białej kapusty 100 g
Surówka z pora 100 g
Surówka z selera 100 g
Buraczki 100 g
Warzywa gotowane na parze 150 g
Kapusta zasmażana świeża 150 g
Kapusta zasmażana kiszona 150 g
Kapusta czerwona 150 g

DESERY
Ciasto różnego rodzaju 100 g
Gałka lodów
Lody śmietankowe z gorącymi malinami
Deser lodowy Łuczniczka






Brak komentarzy:

Prześlij komentarz